fredag 21 september 2012

Arabisk vinter, paprika och ögonbad!

Ja denna dag slutade nog lika dramatiskt som rubriken kanske framtonar. Upp klockan tidigt (hemlig tid) frukost sen till bestyren med fackavtal och löneberäkningar. Till kaffet min äkta papperstidning från Svenskan, läser den aldrig på nätet, en ren princip. Däremot surfat runt och läst ledsamheterna om dessa religiösa illdåd och uppståndelser som deN berycktade Youtube-filmen orsak runt om i den muslimska världen.

Konklusion: Ovanligt dum film, tydligen missledda skådespelare och en regisör med baktankar som svaldes i ett nafs. samtidigt trött på denna offermentalitet och böjelse för våld och protester. Nej en kultur växer och utvecklas av att man riktar blickarna inåt, fördjupar sitt intellekt med utbildning för att nå produktionsprogress och skapa infrastrukturer. Varför se sig som en isbjörn guppandes på ett utav de sista isflaken omgiven av idel brunbjörnar? går vi mot en Arabisk vinter?

Breaking news: Paprikorna tar sig på balkongen och i dag har arbetet kretsat mycket kring avtalsskrivning, löneberäkning och det möte som skulle ha ägt rum i går sker i stället i dag inne i Stockholm. Tar Roslagsbanan in i morgon efter tidningen med sedvanligt kaffe. I dag har jag dessutom hängivit mej åt hushållsnära tjänster som slutade med en, ja typ arbetsplatsolycka. Rengjort badrummet med uppfriskande klorin och naturligtvis fick jag denna substans i ögat. Det blev snabba ryck, tillverkade ett ögonbad med hjälp av ett snapsglas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar